| Farcas_Paul_1990 a întrebat:

Are cineva one million prive apa de parfum? Nou să fie. Ofer pret

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am eu de la sotul si nu-i place... daca ai fii stat mai aproape, ti l-as fi facut cadou.

| Farcas_Paul_1990 explică (pentru Violleta2022):

Da mi adresa ta de mail să ți dau adresa sa mi l dai prin curier și plătesc eu transportul, ți as fi foarte recunoscător

| darrio2007 a răspuns (pentru Farcas_Paul_1990):

Inseamna ca nu stii de unde ne scrie Jassmina.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Farcas_Paul_1990):

Nu o sa-ti convina!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Farcas_Paul_1990):

Uff, daca ar fi atat de simplu, dar eu locuiesc in Australia.
Transprotul ar costa peste $100

| EcceHomo a răspuns (pentru Violleta2022):

Bună, Jassmina! Am câteva întrebări la care doar tu îmi poți răspunde, nu cunosc pe nimeri care să locuiască în Australia. Daca vrei, bineînțeles. Cum e viata acolo, cum sunt oamenii, ce face o familie obișnuită într-o zi de duminica în Australia, dar într-una de luni?

| Violleta2022 a răspuns (pentru EcceHomo):

Viata este scumpa si foarte scumpa in Australia.
De curand ma minunam cum au luat-o razna preturile la case. O casa obisnuita cu 4 dormitoare ajungand sa se vanda la 1 milion jumate. Cererea de case este enorma, comparata cu ritmul de constructii, care nu mai fac fata cerintelor.
Populatia a crescut masiv, venind continu emigranti.
Ma rog, de 2 ani de zile nu a mai venit nimeni aici, fiindca granitele sunt inchise, cel putin pana se termina cu pandemia (probabil in 2024).
SE munecste foarte mult. Oamenii nu au timp de iesit in timpul saptamanii. Ies dimineata la munca si se intorc seara. Traiul la sydney este scump si multi sunt nevoiti sa-si ia un job de weekend, sau sa mai faca ceva extra online, ori manual.
Acum suntem in carantina continua cu restrictii severe. Amenzile sunt de la $500 pentru nepurtatul mastii, pana la $3000 pentru depasirae limietid e 5k deparatre de casa sau 6 luni puscarie, daca treci granita statului si esti infectat cu covid.
In weekend iesim la plimbare pe malul apei, la plaja, la munte, vizitam cascade, vedem localitati australiene, parcuri de distractii, facem picnicuri cu prietenii si familia, organizam petreceri si aniversari, mergem la biserica cine are chef si dorinta, facem cumparaturi, samd.
Magazinele sunt deschise de la 9 la 5, doar cele de mancare sunt deschise pana la 10 seara. Nimic nu-i ca-n Europa, nici macar zilele de vara la terase, fiindca cele din cartiere sunt deschise vineri, sambata si duminica si numai pana la 10 seara.
Dupa cum spuneam, in timpul saptamanii nu vezi oameni pe strada, sunt toti la munca si mai toti circula cu masinile personale, fiindca locatiile sunt la departari foarte mari.
In centrul Sydneyului locuiesc destul de putini oameni, prin acei zgarie nori, populatia australiei traind in suburbii (cartiere), marea majoritate la case.
Lunea se reia activitatea saptamanala, munca de dimineata pana seara. Nu iese nimeni afara in timpul saptamanii, fiindca nu-i nimic deschis seara, doar alimentarile de mancare. Barurile si restaurantele sunt deschise in timpul pranzurlui si unele chiar si la cina, dar in general se deschid doar vineri si sambata seara, fiindca duminica dupa pranz, se inchid din nou.
Multi romani care au venit aici nu s-a putut acomoda din cauza lipsei de socializare, a vietii de seara din europa, aici fiecare intrand in casa la ora serii si neinteresandu-se de altii.
Nu exista prietenii sa te duci in vizite cand vrei tu. Nu sta nimeni la colt de strada sau bloc sa sparga seminte, sa te barfeasca sau sa se lege de tine. Oamenii au alte preocupari mai bune acasa la ei, sau la plimbare prin parcuri ori plaje, necomentandu-te nimeni, indiferent cum esti imbracat, pieptanat sau ce masina ai.
Vizitele la prieteni se fac cu programare, suni si vezi daca are chef sa-ti vina in vizita... ca de autoinvitatie nu se pune problema, considerandu-se fara bun simt.
Desi toata lumea iti zambeste si-ti vorbeste politicos, indiferent unde mergi, toti sunt reci si distanti. Multi cunoscuti romani s-au retras in Europa, sau au revenit in tara, fiindca nu au putut adapta conditiilor reci si a singuratatii, lipsa stilului european si a traiului libertin pe care-l aveti in tara.

| EcceHomo a răspuns (pentru Violleta2022):

Îți mulțumesc pentru răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am avut și nu m-a impresionat, nu persista mult pe pielea mea, probabil din cauza PH - ULUI, i dont know?
Dar am avut Paco Rabanne invictus și mi s-a părut incredibil, persistenta 6 ore și proiecție criminala.
Ala prive nu l-am găsit nici pe notino, nici pe Douglas, nici pe elephant. ro.

Dior Sauvage este de un altfel un parfum super sau Eros Versace varianta blue.

| Farcas_Paul_1990 explică:

Pai da mi cadou prin curier, plătesc eu transportul