anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are cineva Relax & Tone aksa? Vreau sa imi ziceti in cat timp da rezultate si cum trebuie sa il folosesc ca sa am rez vizibile intr-un timp relativ scurt. Multumesc.
App: :-s ma enerveaza reclama cu Oriflame rolling eyes

Răspuns Câştigător
| Passionlove a răspuns:

Mami il foloseste regulat. In fiecare zi sau cu 2 zile pauza pe saptamana in ultimul timp. Dimineata si seara cate 10 min pe fiecare zona si are rezultate vizibile. Celulita i-a disparut treptat iar aspectul pielii este catifelat si placut la atingere, pot spune ca a pierdut chiar si cativa centimetri ce-i avea in plus. Este bun de asemenea si pentru masaj te relaxeaza in totalitate atunci cand cineva iti face favorul. Are inclusa chiar si o *** pentru calcaie si la fel da roade, lasand calcaiele ca de bebelushee hee.
Daca te astepti sa slabesti cu el nu vei avea satisfactia asta, vei pierde foarte putini centimetrii daca vei avea si un program de masa sanatos si regulat, atunci vei avea rezultatele dorita. Mult noroc :*
Ps. Si pe mine ma enerveaza reclama aceea, avand in vedere ca sunt reprezentant avon si imi este concurenta firmahee hee. Dar acum vad ca nu mai apare decat in partea stanga la reclame. happy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Macar doamne ajuta sa dispara celulita ca pot trai cu faptul ca am 58kghee hee dar cu celulita era mai naspa big grin

mersi de raspuns
mai astept raspunsuri.