| Luizaaa a întrebat:

Aș avea 2 întrebări:
1. Ati folosit vreodată măști sau creme naturale? Și-au făcut efectele dorite?
2. Am vrut sa incerc gelul de Aloe Vera,așa că am tăiat o frunză,am lasat-o puțin în apă și am extras gelul. Întâi am făcut un test pe gat sa vad daca sunt alergică,apoi daca am văzut că nu se întâmplă nimic,am aplicat gelul pe față. După a început să mă mănânce și să mă usture puțin fața, așa că m-am spălat. Ce credeți, sunt alergică? Menționez că tocmai ieșisem din baie.
Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

1. Da, am folosit (cu miere si scorțișoară), iar pe moment, da și-au făcut efectul, insa pe termen lung, nu recomand.
2. Daca nu ai vreo iritație, urme roșii sau pete, nu, nu esti alergică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Destul de multe, dar nu toate au avut efect.
2. Să vezi cum e să te mai dai o dată după asta.
E normal.

| TatianaIstrate a răspuns:

Sunt anumite tipuri de aloe care nu sunt recomandate pentru folosirea pe piele si care pot da efecte adverse de tipul celui mentionat de tine. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru niste produse omologate care au aloe vera in compozitia lor, dar sunt si testate in prealabil. Mie-mi place cu aloe vera crema asta -- http://nncosmetics.ro/......-aloe-vera

| Anonimus345642235 a răspuns:

1. Eu folosesc cu încredere următoarele 3 măști:
-miere cu scorțișoară și lămâie(nu e vreo măsură pentru fiecare, eu pun după ochi)
-albuș de ou cu zahar, doar mestecat puțin fără sa facă spuma
-albuș de ou făcut spuma
AU dat rezultate și le recomand.
2. Și eu am simțit o senzație subtilă de disconfort când am aplicat aceste măști dar mi-au făcut bine.
Oricum eu nu prea folosesc măști din comerț deoarece fac mai mult rău decat bine. Conțin chimicale care îți pot deteriora pielea/parul
Sper ca te-am ajutat!

| Luizaaa explică (pentru Anonimus345642235):

Nu,eu am aplicat gelul extras de mine. Aveam Aloe Vera și am zis de ce sa nu incerc, dacă tot aud de efecte miraculoase... Am incercat și eu mastile enumerate de tine și multe altele și sunt foarte mulțumită. Eu cum mă confrunt cu acneea, folosind măști naturale tenul meu arata mult mai bine și am mai puține coșuri.

| Anonimus345642235 a răspuns (pentru Luizaaa):

De unde ai cumpărat frunzele de aloe Vera?

| Luizaaa explică (pentru Anonimus345642235):

Nu le-am cumpărat. Am eu o planta Aloe Vera, dar poți cumpăra la ghiveci.