Buna.
Poti sa ii convingi pe ai tai, spunandu-le ca vrei sa fii ingrijita si punct! Ce parinte nu te lasa sa faci asta?!
O iei cu benzi de ceara, eu o iau cam la 2 saptamani, sau cu penseta, doare dar nu pot sa stau cu ea.e oribil, scarbos, pentru o fata sa aiba mustata! Si decolorata tot se vede.
Fetelor invatati sa va ingrijiti, sunt lucruri normale si necesare.
Spre exemplu epilarea in toate zonele in care ai par (spate, abdomen, brate, picioare, mustata) cu ceara, ingrijirea unghiilor, calcailor! Asta te face sa fii frumoasa. pa-pa
Decolorantul poate provoca iritatii, nu se foloseste pe fata
de ce nu te lasa parintii sa o dai jos? e decizia ta radeo si gata
Nu ai un foarfec de ala micut pe acasaa, din ala de taiat unghiile la maini? dezinfecteaza-l cu spirt si taie-ti mustata cu ala, dar ai grija sa nu te tai.Iar cand creste, iar o tai si tot asa. Sincer eu asa fac, deoarece daca o dau jos cu banda epilatoare, ma irit.
Decoloreaz-o sau convinge parintii sa faci citeva sedinte de laser sa scapi definitiv de ea.
Sa nu o razi ca o sa creasca mai multa si mai neagra. Eu am mers la cosmeticiana si mi-a decolorat-o cu ceva special pentru asa ceva, fara nici o iritatie.
Bafta!
Si se mai vede? Cat a costat si cat tine?
Cam 5 lei a costat la un salon de cartier...nu se vede decat daca te uiti foarte atent, ca va fi blonda
Pana la urma, mi-am luat-o cu ceara! E mult mai bine asa, am incercat si decoloratul, dar a tinut foarte putin! Merci de sfaturi!