| dilan94 a întrebat:

As avea si eu o intrebare, cu ce anume as putea sa port colantii mei negrii?

Răspuns Câştigător
| lllullla a răspuns:

Aproape oricum. insa niciodata sa nu-i porti numai pe post de pantaloni. adica ai nevoie mereu de ceva in partea de sus mai lung de solduri. in rest poti sa-i asortezi cu orice vrei tu: curea, cizme lungi, ghete army, vesta de blana, treci, tricou cu un um-ar lasat, fusta mini etc.

5 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Îţi sugerez să-i porţi cu un tricou viu colorat(alb, galben, albastru, portocaliu ), ca să echilibrezi ambele talere.
Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un tricou care iti acopera dedesupturile, clar. O geaca din blugi decolorata si niste tenesi sau expadrilele ar fi o varianta.

Răspuns utilizator avertizat
| xLoveYou a răspuns:

Pai, daca esti la ora de sport poti purta cu tenesi sau adidasi, cu un tricou mai LUNG [ NU scurt, faci greseala asta o singura data :]] ], cu parul prins, cu o bratara shik la mana [ adidas, puma oricum de-alea elastice cool ].
In caz de vrei sa mergi prin oras, poti purta cu niste cizme gri sau chiar cafenii, in nici un caz negre, decat daca este un negru mai aprins, si ar merge tot cu un tricou lung, cu o vesta neagra mai larga, cum gasesti in New Yorker [mall]. Acum e mai frig deci nu prea mai merg colantii, dar am si eu niste stiluri pe care sigur le poti folosi cu colanti smug. Deci, iti iei colantii, un tricou lung [alb sau gri de preferat, sau orice culoare DESCHISA], si o geaca gri sau cafenie, mai scurta decat tricoul. Apoi iti prinzi parul ori in 2 codite in JOS [nu in sus ca la gradinita :]]], ori intr.o coada, fara breton, cat mai sus cu putiinta. Poti aborda si un stil emo, dar nu exagera big grin. Cat despre cizme, cele crosetate nu prea mai sunt la moda, deci poti folosi cizme albe cu puf, cu blana sus, sau cizme cu siret [alea sunt la moda]. Sau poti purta colantii cu adidasi sau bascheti si cu o camasa in carouri. Oricum, vezi sa nu-ti fie nici frig, si sa arati bine in acelasi timp smug Fundita? puppy dog eyes

| dilan94 explică:

Si ce pantofi?