Si eu il am cret si am enerveaza...l-am tuns putin pentru ca era lung si nu mai stiam cum sa-l fac si acum il vreau inapoi :'(
Pro-nu toata lumea il are asa(al meu e putin si ondulat, adica am vazut multe paruri crete, dar nici unul ca al meu :)) si eu el vreau asa:https://www.google.ro/......ps?/search al meu e alt fel mai ciudat :))
contra-doar cei cu parul cret stiu cata bataie de cap e. ceilalti nici nu isi pot imagina cum e sa stai am o ora numai sa descurci un par cret(adica eu atat stateam cand il aveam mai lung)
Sincer dupa ce m-am tuns, parul ce cazuse era ca lana, deci jurai ca e lana :)) Si il ingrijeam foarte bine, nu e ca zici:"Neah ca nu l-a ingrijit", din contra il ingrijeam super bine
Da,si eu l-am tuns cam de vreo 2 luni si mi-a parut rau pentru ca eram nevoita sa-l intind tot timpul cu placa, dar acum imi pun spuma, il usuc cu difuzorul si nu mai am treaba!
Este frumos si aprul cret, il poti aranja folosind spuma, are volum, il poti coafa daca este lung.Este ok.
Eu sunt PRO parului cret pentru ca nu il am are mai mult volum, este usor de aranjat, nu stai toata ziua cu peria in mana, nu se incurca tare, la fel ca cel drept. Am numai pareri bune despre el.
Pro - parul tau pare sa aiba mai mult volum, e mai stralucitor
Contra - dureaza o groaza sa il ingrijesti
Pro - nu trebuie sa-ti faci griji ca parul n-o sa mai aiba volum dupa 2-3 zile de la spalare
Contra - se incurca, trebuie sa astepti foarte mult ca sa-l ai lung.
Nu mi-as dori sa am parul cret, nu cred ca mi-ar sta bine : /
Pai parul cret este intr-un fel mai interesant, pentru ca apropae toata lumea il are drept. Acum depinde cum arata si ce culoare are... Partea rea e ca e mai greu sa-l aranjezi. si in general parul cret saucu bucle straluceste mai mult, parerea mea. intr-un fel cred ca depinde de fiecare tip de par. Eu de exemplu il am drept si blond (natural) si imi place asa cum e.
Hey... de obicei lumea adora parul cret da stiu ca e multa bataie de cap...dar daca il dai cu spuma si il aranjezi arata foarte bine
Anonima6789777 întreabă: