| bubblediva a întrebat:

As dori sa aflu cateva tipuri de machiaj pentru un ten creol, ochi caprui si par saten cu reflexe roscate.

8 răspunsuri:
| DeeaPustoaica a răspuns:

Si eu sunt tot creola, ochi caprui, satena cu reflexe aurii roscate.
Eu iti sugerez sa folosesti culori cum are fii maro, auriu(la ochi) si alte culori de genul, dar nu folosii verde sau albastru ca nu ti se potrivesc. La buze rozaliu(nu strident), culori placute si nu rosu din ala de zici ca e sange. Culorile placute si cele inchise se potrivesc cel mai bine. Si bineinteles si negru merge. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerez un machiaj care arata foarte natural si placut:
*pentru ochi:un tus negru si fard de pleope culoare bronz sau auriu, sau un maro asa deschis(daca sunt si sidefate arata si mai fain)si rimel(si daca iti place si nu ai ochii mici foloseste si creion negru).
*pentru buze: incearca un gloss/balsam de buze din ala de culori deschise, naturale( culoarea aia-piersica-, bej` asa...).

Incearca sa nu folosesti roz pe buze, ca esti si creola si culoarea parului o ai satena cu reflexe roscate, deci nu v-a arata bine(cel putin din puncul meu de vedere), rozul se potriveste foarte bine blondelor!happy

Ceau`, sa fi iubita! Si sa incerci machiajul asta:X:X:X.

| Elly4all a răspuns:

Si eu sunt tot la fel ca tine.
La ochipoti incerca tus negru cu fard negru, maro cel mai indicat
la buze: ar trebui un rosu mai spre rozaliu in orice caz un pic mai deschis pentru a iti pune mai mult in evidenta fata si ochii.
Si nu'ti recomand fondul de ten incearca sa fi cat mai naturala.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Maro spre auriu ti s-ar potrivi cel mai bine la tenul tau!
La buze foloseste un gloss incolor. Arata foarte bine!
Nu exagera cu fondul de ten, doar in zone afectate de cosuri, altfel nu! Naturalete=Frumusetewinking

| lenyia a răspuns:

Par inchis la culoare, ochi negrii, ten creol
Problema tenulului creol consta in faptul ca nu orice nuante de farduri sunt vizibile pe acest tip de ten. Rujurile roz le stau bine persoanelor blonde, cu un ten deschis la culoare. Pentru brunete sunt recomandate nuantele mai indraznete si intense de rosu, bordo, violet. Nu se recomanda culorile sterse. Acestea se potrivesc mai degraba unei persoane cu parul blond. Daca nu ai buzele foarte mari, poti obtine un plus de volum exagerandu-le un pic conturul si folosind un gloss peste ruj.

Culoarea neagra a irisului nu impune folosirea unor culori complementare, cum se intampla in cazul ochilor verzi sau albastri. In concluzie, poti incerca orice combinatie de culori, cu conditia sa fie mai intense pentru a fi vizibile pe un ten creol. Daca vrei sa-ti scoti in evidenta ochii, contureaza-i cu tus negru sau cu un creion dermatograf. Daca vrei sa obtii un efect sofisticat, de umbra, poti estompa linia obtinuta cu eyelinerul sau cu dermatograful cu ajutorul unei pensule si vei crea acel efect de halou.

Ochi albastrii
In ceea ce priveste machiajul ochilor, regula este sa cream un contrast intre farduri si culoarea irisului; astfel vom pune in valoare culoarea ochilor. Din acest motiv, se recomanda fardurile in culorile complementare. Astfel, pentru ochi albastri, culoarea complementara este portocaliul (auriul). Poti sa incerci si machiajul in tonuri de violet, insa ceea ce nu se recomanda niciodata pentru ochii albastri sunt chiar fardurile albastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yay...big grin si eu is la fel dar sunt un pic mai alba la ten ceva spre creol.culorile pentru tine la ochii ar fi bune maro, negru sulori mai inchise iar pentru buze un gloss rozaliu dar nu foarte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bai, Alexandra, e normal sa fii naturala, mami, mai ales la 14 ani. Apropo, tu nu ai scoala azi? Nu mai sta pe situri de femei, ca inca nu e cazu'!

| reaper a răspuns:

Uite aici un articol despre istoria machiajului, cred ca te va ajuta http://www.6n.ro/machiajul-si-istoricul-lui/