Eu is coafeza si ce recomand clientelor mele e putin fixativ. Apleaca-te si da-ti cu fixativ la radacina parului la gat.Dar nu de aproape.De la aproximativ 15 cm.Cand te usuci la par, niciodata nu te pieptana in stare umeda.Uscate tot asa cu capul in jos.De asemenea si tunsoarea in scari iti da un volum mai mare.Scarile sa fie mai mici.Foloseste asa calduta si nu fierbinte iar la uscatorul jetul de aer sa fie la fel.In timpul zilei daca nu iesi nicaieri prindeti un coc in varful capului.Cand il vei desface vei avea mai mult volum.Schimbati si samponul cu unul pentru volum.Cel de la Elseve Vomul Colagen e foarte bun.Cel violet. Poti folosi si un ser pentru volum.Este la Avon ser pentru volum de la radacina.Te ajuta si ala. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Buna, pai uite : cand te usuci pe cap, usucate cu capul in jos. Sau rotesteti parul pe o perie si asa vei avea volum. Foloseste sampoane care dau volum, eu de ex am un sampon foarte bun si natural : PHYTUM ACTIVE, sau dupa ce e uscat. tapeazal. Succes!