| AliceAnnnnna a întrebat:

As dori sa îmi comand Collagen Premium https://www.amazon.de/......B0847P7QYM
Am văzut ca e destul de faimos împotriva ridurilor și pielii lăsate. Regenerează colagenul etc. De obicei sunt utilizate de persoanele peste 35 de ani, dar se pot folosi și dacă ai chestii premature. Merita? As dori sa o comand dar îmi e ca e prea devreme.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| SweetNothings a răspuns:

Sunt cateva studii care intr-adevar au aratat ca suplimentarea cu colagen imbunatateste aspectul pielii si are si alte beneficii pentru organism.
Totusi, nu consider ca produsul pe care doresti sa il comanzi merita si mai ales la varsta ta. Acel produs contine doar 30 de portii. Bugetul iti permite sa il cumperi lunar? In general, suplimentele de colagen sunt scumpe. S-a dezvoltat o intreaga industrie in domeniu in ultimii ani.
O alternativa la indemana tuturor este clasica supa de oase.
Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tenul tau la varsta asta, pentru a preveni aparitia ridurilor si a reduce pierderea de colagen, este sa folosesti cu religiozitate crema de protectie solara cu spectru larg.

3 răspunsuri:
| geani87 a răspuns:

Bună! Eu consider că nu ar trebui să îți iei toate prostiile de pe amazon.Sincer mi se par niște porcării.În plus după poza ta de profil pari destul de tânără și nu cred că ai nevoie momentan de creme antirid etc.
Și să îți spun sincer cremele astea sunt niște porcării indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt.Singura modalitate de a scăpa de riduri este botoxul.
Nu există vreo cremă minune pentru așa ceva.

| Gychk a răspuns:

Si crezi ca iti schimba moaca aia de Lituania?

| AliceAnnnnna explică (pentru Gychk):

Nu crd ca ai citit întrebarea in care scrie ca e antirid, estompează ridurile si ca regenerează pielea, o catifeleaza.