| mihai9996 a întrebat:

As dori sa imi cumpar niste pastile contra caderi parului si pt regenerare...ce imi recomandati?(produsul recomandat sa fi avut rezultate bune la voi )

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, nu există aşa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa pastilele si prostiile astea!
Fa o data pe saptamana masti care sa-ti intareasca firul de par, sa ti-l faca matasos, sa-l hraneasca!
Ai atatea optiuni...si cu siguranta nu vei regreta, daca te vei tine de treaba!

1. Cumpara de la farmacie ulei de ricin si aplical pe par, la radacina, maseaza scalpul si, evident, nu uita de varfuri!

2. Amesteca 2, 3 linguri de miere+ 2, 3 linguri de ulei de masline si aplica masca pe par! Daca ai posibilitatea de a o lasa intreaga noaptea, las-o! Acopera-ti capul cu o punga sau cu o casca, peste infasoara un prosop, iar dimineata dupa ce te vei spala, vei avea un par de invidiat! Ti-o recomand din tot sufletul.

3. O alta masca pe care am facut-o de nenumarate ori, este cea formata din 2x galbenus de ou+ 2, 3 linguri ulei de masline. Las-o sa actioneze cat de mult poti. Eu de obicei o lasam pe par in jur de 4, 5 ore, sau chiar mai mult.

Incearca-le! Merita, daca iti faci constant. Te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, am uitat de uleiul de cocos, uleiul de argan. Nu le-am incercat inca, insa am auzit doar lucruri pozitive despre acestea!
O seara frumoasa iti doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca Vitamina E. Se gaseste sub forma de capsule.

| MariusXP a răspuns:

Ma pastile pentru asa ceva nu exista dar foloseste un sampon care intareste parul!
Daca vrei sa cresca mai repede incerca sa il ti cumva legat ca cica ceste mai repede :!

| mihai9996 explică:

Am folosit lotiunea regeneranta de la gerovital timp de 1 luna jumate si rezultate slabe cu ea ..intradevar a inceput sa se vada multe fire mici ..prbil trebuie folosit mai mult timp...dar o sa incerc si propunerile voastre

| anonima3826 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin

| Ruxy000 a răspuns:

Buna.Vreau sa spun ca exista pastile contra caderii parului, mai exact capsule -REVALID- insa trebuie sa folosesti si sampon Revalid pentru rezultate mai bune. Daca esti nehotarat poti consulta cu medicul de familie sau poti citi mai multe pe internet despre acest produs. Sper ca te-am ajutat.