Sunt foarte tari ca model! Insa eu ti i-as recomanda doar pentru petreceri si plaja...
:*
„I-a" şi tu după ordinea importanţei; ştii mentalitatea aia sănătoasă: întâi casă şi pe urmă maşină. Aşa şi aici, abecedar, 12 clase şi după ochelari.
Salut.
Sunt ochelari doar de petrecere daca vrei de plaja si de strada iti recomand ray ban aviator sau ray ban 3250.
O zi buna.
Eu am probat o pereche si nu as suporta sa merg pe strada asa. efectiv vezi numai niste liniute
si protectie nu prea cred ca au.
Parerea mea e ca ar fi bani aruncati pe geam
De purtat îi poţi purta unde vrei, ce-i drept e că sunt de "figuri", de ce nu îţi iei unii finuţi, cu adevărat frumoşi, dom...nesc aşa! :)
http://www.ochelarisoare.ro/......5_3883.jpg Exemplu, genul ăsta e foarte tare, mereu mi-au plăcut! Mă rog, acum depinde şi vârsta!
Aia sunt ochelari de impresii, de frumusete. Ii poti purta oricand, numai pe cap.
Pentru plaja nu prea cred ca sunt buni risti sa te bronzezi in dungi, zic eu...
sunt mai purtabili la petreceri, sau cand ai chef sa-ti faci poze.
Shutter Shades sunt facuti special pentru a fi purtati ca un accesoriu. Nu au nici un fel de importanta si nu te ajuta la nimic. Din cate stiu eu decat Far East Movement si 2. 0 au lentila. In rest, celelalte modele nu au lentile, deci nu te ajuta la nimic.