Am fost inzestrata cu pilozitate pe maini din nefericire asa ca te inteleg. Am incercat, a durut, nu am mai facut Parul va creste normal, in timp probabil, dupa multi ani, se va rarii dar, eu iti spun ca sfat, ca nu are niciun sens sa suferi si pentru zona aceea. Avem n locuri in care suntem nevoite sa indepartam pilozitatea. De ce sa mai adaugam altele? Tot ce conteaza e sa te simti tu ok.
Ca parul cum sa arate?! Si daca ar creste "mai negru si gros" eu nu inteleg marea drama si problema, il iei iar si aia e.
Rolul firelor de par este de a indeparta insectele parazite de la piele, precum sa ajute si la marirea evaporarii transpiratiei.
In zonele unde se epileaza sau se barbieresc firele de par, organismul regenereaza alte radacini si fire noi, mai rezistente (mai groase si mai tari). Asa se intampla si la barba de pe fata barbatilor.
Daca indepartezi acel puf (acum aproape invizibil) risti sa devii paroasa vizibila dupa cateva epilari.
Bună! Depinde de la femeie la femeie, gradul de pilozitate diferă mult, de la organism la organism. Poate unor femei nu li se îndesește părul după epilare (oricum ar fi ea: ceară, epilator etc.), dar sunt și multe femei care regretă enorm că s-au epilat în zone în care nu ar fi fost cazul neapărat. Tu te cunoști mai bine, tu singură poți să îți răspunzi la întrebare. Gandește-te dacă e așa importantă chestia asta pentru tine. Eu cred că acel puf poate fi trecut cu vederea. O seară frumoasă!