| alecsa91 a întrebat:

As dori sa incerc balsamul Baby Lips Hydarate de la Maybelline.

Merita oare? L-ati incercat? Astept pareri.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Il am, sunt destul de ok dar daca ai buzele uscate iti recomand sa-ti iei ceva mai gras, de obicei din alea tinute in `borcanele`, gen:
http://www.emag.ro/......DSY09BBBM/
sau sa folosesti direct miere sau ulei de masline.

| alecsa91 explică (pentru Adry05):

Am doua, si vanilie si pe albastru, cel clasic. Sunt excelente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu vad de ce ai plati dublu pe un produs de buze care face acelasi lucru ca unul mai ieftin. Incearca balsamul nivea essentiale care (cel albastru ), costa vreo 7 lei in kaufland si este foarte hidratant. Daca ai buzele uscate si crapate le repara peste noapte. happy

| alecsa91 explică (pentru anonim_4396):

Bine de stiut. De la nivea l-am avut pe cel cherry si pe cel rose, pe roz.

| anonim_4396 a răspuns (pentru alecsa91):

Le-am avut si eu cand eram mica dar mi se pare ca usuca buzele si nu sunt la fel de hidratante ca cele simple, fara culoare.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

De uscat nu usuca, mie imi lasau niste chestii albe pe buze. Imi plac cum vin baby lips asa, ca efect dar ca hidratare specific nu le-as recomanda.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Nu sunt bune și multe ingrediente nocive

| alecsa91 explică (pentru Ecaterina2016):

Wow! ingrediente nocive? nu am stiut, iar pe net am citit numai review-uri bune...

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru alecsa91):

Sunt o porcărie uite ce îngerezi google ingredientele astea. Polybutene, Octyldodecanol, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyethylene, Ozokerite, Ethylhexyl Salicylate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Diisostearyl Malate, Candelilla Cera / Candelilla Wax / Cire De Candelilla, Vp/Hexadecene Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Parfum /

| iasminaa17 a răspuns:

Nu merita deloc toate sunt niste fackeuri mai rau iti faci