| dulc3'maria a întrebat:

As dori sa ma angajez ca promoter impreuna cu mama mea sa distribui fluturasi ziua pe strada ori in magazine nu la cutii postale.As dori sa stiu daca cunoasteti pe cineva sau un site unde pot afla unde sa ma duc sa intreb sau un nr de tel? Si as dori sa stiu cat se plateste ora? sau cum se plateste? Am 17 ani jumate iar mama 36 daca nu ma primeste pe mine macar pe mama ea vrea.Multumesc anticipat pup!

Răspuns Câştigător
| Paris a răspuns:

Tu trebuie sa ai 18 ani, iar mama ta nu cred ca are vreo sansa. Agentiile cauta promoteri cu varste intre vreo 18-25 maxim. Nu stiu ce sa zic, cauta pe net, uita-te in ziarele din orasul tau. la noi in Pitesti, sunt o multime happy

3 răspunsuri:
| Altu a răspuns:

In magazine si pe strada se cauta tinere cu aspect placut (nu mame de tinere cu aspect placut), daca vrei cu mama orienteaza'te spre cutiile postale.
De ce nu te duci cu o prietena?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt anunturi pentru fiecare oras, de asemenea plata se face in functie de fondurile alocate pentru actiunea respectiva, scrie orasul, sau cauta tu google : impartit fluturasi pe strada, sunt sigura ca vei gasi, sau scrie orasul sa vad cum te pot ajuta.
Referitor la varsta ta, da se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in bucuresti pe strada am vazut foarte multe persoane mature peste 40 de ani deci nu este exclus sa gasesti pentru mama ta, repet scrie orasul.