Nu! Nu te tunde, parul lung e parul lung si il obtii greu. Eu sunt contra, dar este decizia ta. Daca tie iti place parul scurt cu adevarat atunci te poti tunde dar daca acum este rar nu te gandii ca va fi mai des scurt (poate doar putin). Sa te gandesti de 2 ori inainte de decizie sau de 100 de ori numai sa nu regreti pentru ca din parul lung poti face in nici 5 min par scurt, dar din par scurt in par lung ai de asteptat ceva Plus de asta si parul lung chiar daca e rar il poti aranja in diferite feluri il poti impleti il poti prinde cum vrei tu. Bafta
Eu am facut greseala sa ma tund si acum ma dau cu ulei de richin si ma chinui sa imi creasca parul...deci eu in locul tau nu mas tunde si mai ales ca ai banchetul si il poti aranja in mult mai multe feluri decat un par scurt.
pussy:*(funda)
Da eu zic ca iti va sta mult mai bine pentru ca iti va sta cum vrei tu pentru ca eu m-am tus pentru ca aveam prea mult par(aproape pana la glezne)si iti dau un sfat:dupa ce te speli sa nu iti dai cu placa pentru ca poti sa il aranjezi si cu mana