anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa-mi fac o masca din: ulei de ricin, lamaie si galbenus de ou insa nu stiu daca sa pun sau nu toata sticluta de ulei si daca se aplica inainte sau dupa baie. Sunt tunsa bob lung. Pe net o vedeta spunea ca o aplica inainte de baie si sta 3-4 ore cu ea. Multumesc :*

3 răspunsuri:
| AndraNicoleta a răspuns:

In niciun caz nu se pune toata sticluta de ulei! Mastile astea se fac mai mult din ochi.
Imi faceam si eu una asemanatoare acum ceva timp si puneam 3-4 ligurite de ulei de ricin, zeama de la o jumatate de lamaie si un galbenus bine batut. Le amestecam bine pe toate si imi aplicam masca pe toata lungimea firului de par. Timpul de actionare a uleiului de ricin simplu este de cel putin doua ore, insa avand in vedere ca masca ta contine si ou, nu vei putea sta doua ore cu ea in cap, insa incearca sa stai cat poti tu de mult, macar 40 de minute, dupa care te speli normal la cap, cu balsam din abundenta.
Masca se aplica pe parul uscat si nespalat.

| mykyyy a răspuns:

Eu cred ca inainte sa faci baie sper ca te-am ajutat:*

| Ankutzykaaa a răspuns:

E mai bine sa faci masca din ulei de ricin si vitamina A uleioasa. Se pun in aceleasi cantitati. Masca se aplica doar la baza (radacina) si se maseaza cateva minute. E suficient sa stai cu ea in cap o jumatate de ora. Da' inca ceva foarte important, daca iti faci masca asta sa nu te speli cu sampoane cu multi acizi. De preferinta ar trebui sa te speli cu sampoane de la plafar pe baza de plante. Cele de la gerovital sunt foarte bune. Si daca ai parul foarte moale si vrei sa stea intr-un mod anume, in ultima apa de limpezire, stoarce o jumatate de lamaie si limpezeste-te cu ea. E foarte buna si da stralucire parului. Eu fac tratamentu asta la fiecare spalare si se vede diferenta! Sper ca ti-am fost de ajutor :*