| Delia a întrebat:

As dori sa-mi vopsesc genele, dar nu stiu cat de sanatos este pentru ochi.Si cam cat tine culoarea? A incercat cineva?

Răspuns Câştigător
| cristina_4037 a răspuns:

Nu o sa ai probleme. Totul este sa te duci la un magazin specializat, sa iti iei vopsea de gene, neagra ( presupun)...Acasa, te dai cu crema hidratanta pe pleoapa, mai multa, nu trebuie neaparat sa intre in piele, ci sa fie acolo ca sa nu se vopseasca si pleoapa si sa te iriti...si tai pe jumatate un tamponel demachiant, si il pui sub ochi, inchizi ochiul si dai cu un betigas de urechi prin vopsea, apoi aplici pe gene un strat destul de grosut, incat sa acopere orice portiune de geana. lasi cat scrie pe cutie si gata. Faci la fel si la celalalt ochi si gata happy. Sper ca ti-am fost de ajutor. Sa ma anunti cum a iesit big grin:*:*:*

6 răspunsuri:
| eu_3271 a răspuns:

Eu zic ca n-are rost. n-o sa fie diferenta prea mare, doar ca vor fi colorate pana la varf. mai bine folosesti rimel (care le da si volum, nu numai culoare). e si mai putin daunator, mai putin complicat... mai ieftin thinking
te tine cam o luna-2 (adica pana cad).

| Raluca_7548 a răspuns:

Nu e bine.DELOC! mai bine ai renunta la idee.

| pissicutzzamik a răspuns:

La salon ti le face k-lumea.NU este nesanatos pentru ochi, cel putin nu credhappy
Oricum, macar prima data este indicat sa ti le vopsesti la un salonhappy
De tinut, nu stiu cat tinesad

| Delia explică:

Revin cu raspunsul. Mi-am vopsit totusi genele la salon. Diferenta n-a fost foarte mare, erau doar mai negre. A usturat putin cand mi-a sters vopseaua, dar iti picura ceva solutie si trece.Eu le-am vopsit in ideea ca merg la mare si sa nu folosesc rimelul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi le-am vopsit si n-am patit nimic. Te ustura un pic ochii cand ti le clatesti, imediat dupa vopsit, dupa aia nu mai ai neplaceri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns pentru tinebig grinoar blondele care arata le genele mai rau se vopsesc, daca esti bruneta sau roscata nu este deloc nevoie. Recunosc ca nu am incercat, dar, daca ai o varsta frageda(de preferat:1-14 ani) poti pati efecte secundare. Iti spun sa nu incerci, mai ales daca nu esti blonda.