In primul rand esti sigura ca este celulita?
Daca da, incearca sa te duci la un centru specializat in masaj
Poi celulita poate disparea prin exercitii fizice, alergat, mers l sala, sau o crema anticelulitik, d preferat nivea good bye celulite...
Celulita, este cam greu de indepartat, insa cu putin regim alimentar, miscare poti scapa de ea
Vreau sa-ti spun ca si eu am celulita, dar...ma imbrac cum cred ca-mi sta bine, indiferent daca se observa sau nu.
Asa ca...baga nene fustite scurte, cat incape! Ca doar d`aia a venit vara, nu?
Incearca sa faci masaj cu creme anticelulitice (eu folosesc de la elmiplant, gelul din gama cellulight) dimineata si seara
Buna! incearca sa iti faci rost de colanti anticelulita. ti-i recomand eu pe cei de la corsaro, eu asa am scapat de celulita. am inceput sa ii port, in 14 zile au inceput sa isi faca efectul.pe mine nu m-au ajutat deloc cremele. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi.
aici ii gasesti: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php
afli mai multe informatii, citesti si comentariile despre acesti colanti. eu de-aici mi i-am comandat online si mi-au fost adusi acasa prin curier rapid. pupici si multa sanatate
Iti recomand sa mergi la sala(nu doar ca te va ajuta sa scapi de celulita, dar iti va forma si picioare frumoase), sa ai o alimentatie sanatoasa(bazata mai mult pe legume si fructe proaspete), sa consumi apa multa(1, 5-2, 5l/zi) si ceai de papadie(2-3 cani/zi) si sa folosesti creme speciale pentru problema ta(ex:creme de la ASLAVITAL, sunt si mai ieftine si sunt apreciate de dermatologii italieni). succes.
Daca ai sti cate fete au celulita... si eu am dar nu bag in seama, merg lejer pe strada in fuste sau pantaloni scurti asa ca nu-ti fa grisi.Totusi daca tii neaparat sa scapi de ea ar trebui sa tii un regim, sa bei cel putin 1, 5 l de apa pe zi pentru arderea grasimilor, evita sa maninci carne grasa de porc, nu consuma mezeluri, pateu. Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete.
DaciaRomania întreabă: