| Ana_6509 a întrebat:

As dori sa stiu daca parul fetei din poza e natural sau si-l face cu ceva anume?

http://www.imagesl.info/imagine/Anonymous/Anonymous/qayv f5273399_02.jpg
E superb:x

17 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Eu cred ca e cret natural si si'l face cu spuma si ceva de defiire a buclelor.

| Brigitta a răspuns:

Nu stiu ce intelegi tu prin natural big grin
E vopsit, se vede clar ca are radacinile crescute.
Cat despre faptul ca sta asa bine definit, poate si l-a facut permanent sau poate asa cret este el; presupun ca si-l da cu spuma pentru fixare happy Sau poate asta a castigat la loteria genetica big grin

cami
| cami a răspuns:

E pusa pe bigudiuri.

| Bishop a răspuns:

Dupa parerea mea, e natural.

| Shery a răspuns:

Parul ei e cret natural, dar tot isi face ceva la el... iti spun din proprie experienta, si eu am parul cret, iar buclele, fara sa le dai cu balsam/spuma/fixativ si sa le aranjezi cumva nu vor arata niciodata asa...

| Shery a răspuns:

Si inca ceva: parul dupa ce il vopsesti, incepe sa se indrepte... deci chiar daca initial l-ar fi avut chiar asa, cu siguranta ca dupa ce s-a vopsit i s-a mai indreptat, deci si-l face cu ceva laughing

nony
| nony a răspuns:

E natural.Am o verisoara care il are la fel happy

| albastrel a răspuns:

Poate fi natural dar poate fi facut si la salon... totusi tind sa cred ca este de la mama natura cret big grin

| @@ a răspuns:

Mai natural decat laptele de vacabig grin

| Ana_6509 explică:

Multumesc tutuor pentru raspunsuri.
@ weirdo: de asta am intrebat.Si eu il am cret dar nu asa, nu imi sunt atat de bine definite buclele.

| Ana_6509 explică:

Ma refer la natural-daca e cret natural, daca ii sta parul asa pur si simplu, fara sa-si faca nimic. Vopsita clar ca e.

| Guitarlove a răspuns:

Natural.

| BaddieBae a răspuns:

Este natural, pus pe bigudiuri si dat cu fixativ. Exact asa ii statea si prietenei mele si asa a facut si ea.Si-a spalat parul si la lasat toata noapte in bigudiuri apoi dimineata l-a dat cu fixativ.Si exact asa ca in poza ii statea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca este cat se poate de natural happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il face cu un gel anume Sol TINSO.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E natural

| alexamaria_6485 a răspuns:

Sigur nu e natural.se vede ca e vopsita si se face cu ceva anume la par.nu`i sta ei asa pur si simplu.parul` e frumos da` pacat ca nu e naturalsad