| Cherish a întrebat:

As dori sa stiu ingredientele cremei cu propolis de la ardes linia Oana Turcu.Multam!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @Cherish! Cremă curativă cu înalt conţinut de principii active, pentru normalizarea sebumului, antiacneic, igienizant. Permite exploatarea celor mai bune proprietăţi ale plantelor medicinale. Cu: propolis, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grîu, ulei de floarea soarelui. Se aplică după demachierea cu Lapte Demachiant cu Propolis şi Loţiune Tonică cu Propolis. Amănunte poți vedea aici http://www.ardes.ro/prod-1938/Crema_propolis_50_ml_.html
O zi cu zâmbet să ai!

2 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Contine: propolis, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grîu, ulei de floarea soarelui.

| Cherish explică:

Da asta stiam.Dar m-ar interesa daca aceste ingrediente(propolis,vit.e, ulei de masline...)se regasesc si pe spatele cutiei(la ingrediente) pentru ca mi-am luat o cutie de la ardes cu propolis dar pe cutie scrie ardes crema cu propolis linia vegetala, nu linia Oana Turcu si vroiam sa stiu daca e vreo diferenta(la crema mea apare doar propolisul.nimic despre vit.e, ulei de masline s.a.m.d.). Multam inca o data!