Mi-a daruit cineva un creion dermatograf de la amway care are exact caracteristicile pe care ti le doresti...problema e ca daca te uiti la pret s-ar putea sa nu-ti mai vrei un creion asa de bun:d... oricum eu sunt foarte multumita de el, il am de vreo 7 luni, il folosim eu si mama si nici jumatate nu s-a consumat...asa ca gandeste-te de 2 ori ce preferi!
Mie imi place cel mai mult dermatograful de la L'Oreal ( self sharpener). Este suficient de moale, poti trasa linia fara insistente si nici nu se intinde. Am incercat si cheltuit bani pe multe brand-uri (nu le-am incercat totusi pe alea super scumpe). Asta a fost singurul care m-a satisfacut.
Prefer cel de la Oriflame, este cremos, persista si este alcatuit di 2 culori poti alege combinatia care iti place ...pret accesibil
unul ieftin si bun, pe care il folosesc de ceva ani (si sunt foaret pretentioasa la farduri) este cel de la avon. creion dermatograf normal (nu d'ala tip pix). nu mi s-a intins niciodata, si e moale, are o textura foarte placuta si e si ff accesibil. pot sa zic ca am incercat de la dior pana la creionul vandut de o tanti la taraba, si doar cel de la avon m-a 'satisfacut'
Un creion dermatograf foarte bun este de la Clinique. Este cam scump, dar merita.Este un creion medical care se foloseste si in cazul ochiilor sensibili, in cazul in care nu poti folosi alte creioane.
Ada romanesc, 1 leu, il prefer desi am si de la firme de renume. investitia este foarte mica si sunt sigura ca il vei folosi cu placere.
adelina899 întreabă:
anonim_4396 întreabă: