| Bambyynaa007 a întrebat:

As dori si eu niste masti de fata naturale, facute in casa pentru cosuri.Am gasit cateva pe internet dar daca imi puteti oferii mai multe este mai binetongue. cele mai multe vor primi fundita:*:*

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Mai am incercat si eu cu masti si tot felul de chestii si nu mi s-a parut ca au avut efecte prea bune. Acum cateva zile am mai cautat niste lucruri si am incercat si sa stii ca au fost mai bune decat mastile. O masca foarte buna e masca de argila, cumperi de la farmacie pudra de argila si amesteci acasa cu apa sau cu zeama de lamaie sau altceva ( citesti pe plic ce mai zice) si dai pe fata, stai vreo 30 de minute si e foarte buna. in rest am mai gasit ca vitamina A, B3 si E sunt eficiente in tratarea acneei. si zinc am auzit ca e foarte bun. Si eu am incercat cu usturoi si cu zeama de lamaie am dat pe cosuri si s-au uscat imediat. iar dupa am dat cu miere. sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| SomeOne_1942 a răspuns:

Uite cateva sfaturi practice despre cum sa scapi de acnee: http://www.lacafele.ro/cum-scapam-de-acnee-sfaturi-practice/

| Bambyynaa007 explică:

Multumesc multt:*:*

Întrebări similare