Eu folosesc crema de par de la kallos, aceea cu lapte. e geniala.de cand ma dau cu ea parca am o lanterna in cap)straluceste de mama fooculuio recomand
Pt stralucire ca de exemplu "Gloss Serum" de la Wella, pentru intins parul poti sa folosesti "Proliss"(Ceramic&Ionic Optimized) de la BaByliss, dar nu e un ulei, e tot un ser sub forma de spray. Eu am folosit aceste produse, sunt f bune, dar nu sunt singurele in comert, poti sa incerci ceva similar din alta marca.
Ingredientele din casa fac minuni : otet, mierea de albine, sucul de lamaie. daca vrei stralucire de moment exista Spray pentru stralucire Advanced Techniques de la Avon.
Eu imi fac o masca de par acasa: 2 galbenusuri, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri de miere de albine, 2-3 picaturi suc de lamaie, 10 ml ulei de ricin si 10 ml vitamina A uleioasa pe care le iei de la farmacie.Iti faci aceasta masca o data pe saptamana timp de 2 luni si o ti cel putin o jumate de ora. te speli cu un sampon si folosesti un balsam usor. La mine a avut efecte fff bune. Sper sa te ajute! iti intareste parul si ii da stralucire! Bafta!