Eu am folosit Le Petit Marseillais ceva mai generalist, tot pentru par gras cred ca era. Imi aduc aminte ca era excelent. Si discutam acum vreo 2 luni cu o fosta colega din liceu care e stabilita in Franta si mi-a confirmat si ea ca LPM au produse foarte bune. Ideea e ca daca nu ai cumparat ala inca sunt o gasca de produse romanesti de 2-3 ori mai ieftine si la fel - sau chiar mult mai bune.
L-am folosit, niciun efect, ba chiar mi se parea ca-mi lasa parul cumva aspru, nu am mai cumparat nimic de atunci de la brandul lor
Acum mai vine si intrebarea cit de des te speli pe par, CUM te speli - ai fi mirata sa afli cit de multi habar nu au sa se spele pe cap - si mai ales si ce balsam folosesti.
Ma spal de 2-3 ori pe saptamana si ma samponez de doua ori, masez incet si ma clatesc foarte bine
Il lasi si 1-2 minute macar sa actioneze, nu? In principiu ar trebui sa fii foarte ok la 2-3 ori pe saptamana, dar depinde si de alimentatie, sampon, alte alea. Balsamul, ca ziceai de balsam. Poate merge mai bine fara el.
Daa,chiar si 3...referitor la balsam am decis ca o perioada sa nu mai folosesc
Multumesc pentru link.Am gasit si eu pe net detalii despre acest sampon, dar as vrea sa stiu parerea cuiva care l a folosit
Multumesc pentru link.Am vazut si eu pe net detalii despre acest șampon, dar eu as vrea parerea cuiva care a l.a folosit
Totusi o sa il cumpar, sa vad cum se intelege parul meu cu el
Eu am folosit Le Petit Marseillais ceva mai generalist, tot pentru par gras cred ca era. Imi aduc aminte ca era excelent. Si discutam acum vreo 2 luni cu o fosta colega din liceu care e stabilita in Franta si mi-a confirmat si ea ca LPM au produse foarte bune. Ideea e ca daca nu ai cumparat ala inca sunt o gasca de produse romanesti de 2-3 ori mai ieftine si la fel - sau chiar mult mai bune.
NesquikDuoSpecial întreabă: