| skriil a întrebat:

As putea sa imi deschid parul la culoare cu ceai de musetel? ce ziceti? vreau o schimbare de look. o sa ma tund si o sa imi fac un breton asimetric(NU EMO) si ma gandeam sa il mai deschid(il am brunet).

Răspuns Câştigător
| RoXxy a răspuns:

POti sa incerci clatirea cu ceai de musetel(dupa fiecare spalare caci rezultatele se vor vedea in timp)si/sau folosirea apei oxigenate pentru deschiderea culorii parului.(dar mare grija la concentratia apei oxigenate, s-ar putea sa ti-l distruga daca este prea mare).Pot sa-ti spun din propria experienta ca radacinile nu se vor vedea urat ca si cum ai fi fost vopsita.Culoarea va fi la varfuri f deschisa, la jumatatea parului cu un ton mai inchisa, si tot mai inchisa spre radacina.Va arata frumos, natural si interesantwinkingP.S.Am mai dat o gramada de sfaturi despre par si despre deschiderea lui naturala.Succes!:*

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.lyla.ro/tunsori/
Cât privește deschiderea culorii, nu te sfătuiesc că nu prinde mare lucru deoarece culoarea ta naturală este prea închisă.
Pa, pa.

| Clauditzza_7347 a răspuns:

Mie mi s-a deschis parul la culoare cu musetel,insa eu am parul saten.Dar poti sa incerci, e ceva natural, parul tau nu poate suferi absolut nimic.Eu pot sa te asigur insa ca ti se va mai deschide cat de cat. fundita, te roogg?:*

| Secret_7165 a răspuns:

Infuzia de musetele iti da garantat reflexe aurii. eu cel putin am incercat si am fost multumita de rezultat. dar poti sa incerci si cu henna. eu o sa ma vopsesc maine cu henna castaniu deschis pentru o culoare mai de durata...