Desigur! Cel mai indicat ar fi să ţi-o iei cu cremă depilatoare (pentru piele sensibilă). eu de aia folosesc şi e foarte bună. nici nu te iriţi, nici nu doare, şi nici nu creşte repede. mi se pare chiar foarte OK. Eu la început mi-o luam cu benzi de ceară şi mă iritam foarte tare. în cazul tău, cu aluniţă, e mai puţin indicat.
Deci sfatul meu este să ţi-o iei cu cremă depilatoare pentru piele sensibilă, e cel mai bine, o să vezi!
puup:X:*
Poti, dar cu grija. An si eu una destul de mari chiar sub nas.am si agata-o de cateva ori cu lama, a sangerat putin dar s-a vindecat. Cumpara-ti aparate de ras bune si pui spuma sau gel de ras sa insisti pe parul de pe alunita ca sa se inmoaie. Spor la ras
Aaa...eu folosesc un aparat de ras de la Philips, si pana acum nu am avut nici o problema cu alunitele...nu stiu cum o fii cu big-ul (nu am incercat niciodata)
Ai grija sa nu o tai si pe ea alunitele nu e bine sa fie rupte, poate fi chiar periculos. poti sa razi mustata dar in zona alunitei ai foarte mare grija acu` si depinde ce fel de alunita, daca e sau nu in relief.
DaciaRomania întreabă: