Am ajuns sa ne facem camerele dupa desenele animate? daca aia isi aduc nisip in camera si namol pe pereti faci si tu la fel
in fine...
si nu rad dar mi se pare obsesie
Daca vrei sa ai o camera ca a ei, trebuie sa mergi pe o tema marina. Peretele cu usa a ei are un tapet cu o plaja, care e lipit inclusiv pe usa, nu trebuie sa ai si tu la fel
Foloseste culori calde, albastru, portocaliu deschis, galben, daca vrei si putin roz. In biblioteca poti sa pui lucruri care merg cu tema (eu am o statueta cu o sirena din valuri, cu parul chiar din suvite maro si moi si o piramida de sticla cu lichid inauntru, cu cateva ierburi si scoici pictate cu roz, amandoua de la Constanta. Daca ai suveniruri de la mare sau lucruri cu pestisori, scoici sau alge, expune-le. Daca nu ai, poti sa-ti personalizezi ramele, lipind scoici adunate de la mare, iar daca vrei mai colorat, picteaza cu oja scoicile. Pune fotografiile preferate in rama si pune-le in spatiul acela.
Poti scoate la imprimanta fotografii superbe cu marea si sirene, delfini si caluti de mare, si lipeste-le pe pereti.
Daca tot esti asa de pasionata de tema marina, de ce nu iti desenezi (daca esti talentata) sau scoti la imprimanta pestisori dragalasi, colorati pe amandoua partile, sau caluti de mare, si delfinasi mici, si sa le prinzi de tavan? fiind din hartie, n-ai nevoie decat de scothc sa-i prinzi!
Bafta si sper ca te-am ajutat.
P. S.- Miky, ori raspunde ca sa ajuti, ori nu mai raspunde deloc.