Eu ma sapl de 3 ori pe zi, mananc branzeturi, si ma spal cu o pasta de dinti de la blendamet 3d nu mai stiu cum ii face reclama
Pai si eu mi-am albit dintii acum un an... dar am fost la stomatolog si mi-a facut un tratamnt cu un gel.in primele 2 saptamani nu aveam voe sa beau acidulat, sa mananc fierbine. dar trebui sa te spel pe dinti de 3 ori pe zi. nu ai nici o sensibilitate dupa aceea sa stii. oricum multa bafta aaa si e mult mai bine sa te duci la doctor decat sa faci u asta singurica acasa si daca ai carii (ori cat de mica) nu ai voe sa folosesti produse de albirea dintilor, mai intai trebui sa iti tratezi maseaua cariata iar apoi sa aplici tratamentul
Treaba cu albitul dintilor e tricky. Daca ai tartru (galben) depus pe dinti, nu se duce decat cu un detartraj la medic. Apoi o pasta de dinti de inalbire (a ta are cel putin un super titlu).
Problema e ca mai trebuie sa folosesti si ata dentara pentru a inlatura depunerea tartrului in zonele dintre dinti.
Si inca o problema, de care nu se vorbeste, este ca fluorul din pasta de dinti iti afecteaza glanda pituitara (stiai asta? ). Studii recente facute de americani au demonstrat asta. Noi o sa aflam oficial peste 100 de ani.
Crest Whitestrips sunt unele dintre cele mai bune produse pentru albirea dintilor (pentru acasa). Apartin de compania Procter & Gamble.
In Statele Unite sunt foarte cunoscute si apreciate, poti cauta si pe youtube recenzii despre produs.
Daca ti se pare prea scump, exista mai multe produse din gama Crest Whitestrips si mai ieftine. Vezi aici: http://albirea-dintilor.com/produse.html
Adelina are dreptate asa am facut si eu
si eu zic ca decat sa te duci si sa dai banii pe porcariile alea mai bine du-te la stomatolog si fa-ti tratament de albire si apoy foloseste si tu regulat pasta de dinti
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute
Buna, e foarte bun. am dintii cu cel putin 3 nuante mai albi, chiar ma gandesc sa imi mai comand un set
anonim_4396 întreabă: