Total nepotrivit, dar daca alegi totusi sa o porti, trebuie sa ai atitudinea potrivita, altfel va fi un esec.
Este o culoare destul de greu de purtat. Un baiat ar avea nevoie de o anumita atitudine sa o poarte. Eu pot spune sincer ca nu prea este pe gustul meu cand vad astfel de culori de par pe un baiat...
Mi se pare cu adevarat INUTIL, pentru ca practic nu ajuta la nimic, doar iti mareste un pic ego-ul care oricum e labil si se ''umfla'' si dezumfla cum vrea el, ca na, asta e fiinta umana, apoi, NEORIGINAL - intrucat toata lumea (accentuez, toata lumea!) poarta par scurt sau ciufulit in combinatie cu o culoare decolorata ori platinata (in special femeile… iar tu esti barbat, si consider ca fiecare sex ar trebui sa aiba demnitatea sa, asta daca nu e vreun artist sau are un mod propriu, extravagant de a iesi in evidenta), si dezgustator… Reveniti-va. E doar o moda trecatoare. Fii tu insuti, nu incerca sa epatezi. Poimaine o sa va spuna ca bilutele de rahat de iepuri se vad bine printre suvitele impletite, ca niste bijuterii scumpe, perle negre de Anjou.
DaciaRomania întreabă: