| IrinaAniri a întrebat:

As vrea sa cumpar crema moisture match de la garnier, cea verde pentru ten gras, dar imi e frica sa nu dauneze tenului (am 14 ani, iar pana acum am folosit doar produse naturiste pentru fata). este posibil asa ceva? poate cauza imbatranirea prematura a fetei?

6 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Da poate cauza ai grija!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă nu faci abuz, nu.
Ar fi totuşi mai ok să cauţi la plafar o soluţie pentru tenul gras.
Produsele naturiste sunt mai bune!
Baftă!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 14 NU se aplică creme, cel mult poți da cu ulei de migdale dulci/măsline.
Cremele sunt folositoare după 20 de ani, dând de la 14 ani, chiar că îmbătrânește tenul.
Nu uita că ești încă creștere.
Pa, pa.

| KiSsRoSsE a răspuns:

Nu renunta la produsele naturiste...si mai ales nu in favoarea celor de la firme ca garnier, nivea.Nu merita sa iti incarci tenul cu tot felul de porcarii. Cele mai bune sunt cele naturale pe care le gasesti la plafar sau magazine cu produse organice. big grin

| BombonicaXD a răspuns:

Nu-ti face draga nimic, e o porcarie ideea ca o crema sau un fond de ten iti imbatraneste pielea, eu folosesc de la 12 ani crema matifianta, nu are ce sa iti dauneze

| Yashmine a răspuns:

O crema nu poate cauza tenului doar daca contine alcool daca chiar vrei crema de la garnier cauta in magazine, supermarketuri si uitate la ingrediente daca nu contine alcool este buna, atentie daca contin cetyl acohol nu te ingrijora este un alcool vegetal ce se foloseste des in cosmetice, cauta pe google daca nu ma crezi.