Vorbești serios? Au mai multe modele? Am sa încerc sa caut la și say, mulțumesc
Eu cred ca glumesti, neavand habar cat de persecutati si ironizati sunt copii cu ochelari de smecherii clasei.
Am 45 de ani, 1, 77 m și 95 kg, fac sala. Vreau niște ochelari care sa para de vedere dar care sa aibă lentilele mari ca cei de soare, care sa îmi aduca un plus. Sa fie foarte asemănători cu cei de soare.
Și cum întreb? Vreau o pereche de ochelari de vedere dar ca să nu fie de vedere?
Ochelarii ca și freza sau barba îți poate aduce un plus sau un minus. O pereche de ochelari îți poate aduce un mare mare minus sau un mare plus depinde cum ști sa ii alegi.
La orice magazin de optica ochelarii care se vand sunt cu sticla simpla fara dioptrii. Asa ca nu trebuie sa ceri nimic, cumperi doar rama care iti place
Parerea mea este ca trebuie, fiindca esti sura-ponderal, fiind micut de statura si gras, ochelraii nu te avantejeaza deloc, dimpotriva, te mai miop, parand chiar mai batran decat esti in realitate.
Nu sunt obez, fac sala am masă musculara și pătrățele. Păcat ca nu iui pot arata genul de pereche despre care vorbesc, par ochelari de soare nu par borcane de tocilar, off
Shein? E site străin? Durează mult pana ajunge comanda? Se poate plăti ramburs fără card?
Fratele meu este micuț de statura la 1, 65 m sau el e pitic?
Uite în genul asta vreau https://images.app.goo.gl/XDqoV4WtFTuUa9RX6
Toate ramele vin cu lentile din sticla, nu trebuie sa ceri nimic...
Ai dreptate, sunt expuse cu lentile de sticlă eu doar aleg rama, o cumpăr și gata. Vai ce prost sunt? multumesc
Foarte micut la 1.65m, dar depinde cati anisori are, ca una-i la 12-13 ani si alta este la 20de ani, cand i se opreste cresterea.
Cu 20 kg peste greutatea normala inaltimii de 1.77m esti deja supraponderal... chiar daca ai si ceva muschi, dar este clar ca este si masa adiposa destul de multa, de care nu esti constient.
Am ceva mai mulți mușchi. Am fost la un nutriționist care m-a pus pe aparat și a măsurat grăsime, masa musculara etc si e totul ok. Dar tu ce înălțime ai?
Se plătește doar cu cardul ptc vin din China produsele. Dar este un site sigur pentru plata, deci nu ai de ce să îți faci griji. Comanda poate ajunge de la 5-13 zile
kalakkas întreabă: