| Vampiregirl_7516 a întrebat:

As vrea sa cumpar o placa de intins parul dar vreau ceva foarte bun nu conteaza cat costa dar si fie chiar buna adica sa se poate seta pentru diferite tipuri de par
eu ma gandeam la doua feluri ce ziceti sunt bune
sau daca stiti mai bune:-*
1 http://www.rowenta.ro/rowenta/frame.aspx
2 (nu am gasit link dar am vazut o reclama si mi-a placut foarte mult) bellissima style creator(mai precis b7 300)

Răspuns Câştigător
| katherinepierce a răspuns:

Iti recomand Remington
Remington S8670 multifuntional
sau placa simpla T|STUDIO Pearl 1" Slim Straightener & Pearl Straightini Duo
p.s si nina dobrev foloseste acesta marca doar ca ea are sau styling ei foloseste ondulator de la Remington

12 răspunsuri:
| Patricia a răspuns:

Cele mai bune sunt cele de la Remington!

| ankadella a răspuns:

Eu am o placa ft buna si ft rec0mandata
se numeste Remington si are un fel de plasa de pr0tectie speciala!
e cea mai buna placa
ma fac de aproape 1 an si nu mi s`au ars varfurile delocccccc! succes :*

| Abcd_3874 a răspuns:

Remington! sunt cele mai bune!

| Alexya_3407 a răspuns:

Salut eu am Remington si eff buna are ceva ulei special si dupa ce iti indinzi parul cu ea iti lasa parul lucios si matasos ii poti regla temperatura de la 150 de grade la 230 am primit la ea si cd in care imi aratau cum sa mi-l si ondulez cu ea si diferite cuafuri. A costat 200 de lei tio recomand. iti da husa termoizolanta, daca o uiti deschisa in priza dupa o ora ti se stinge, in 30 de sec ajunge la 140 de grade, si e facuta din teflon+ceramica tio recomand iti las si link aici

http://www.plantelectronic.ro/productdetails-8290--14-214.htm

| XxImoGirlxX a răspuns:

E buna.genul asta de placi ti-as recomanda...sora mea are parul cret si are 2 placi.,. cea mai veche asemanatoare cu cea din imaginea din linkul trimis e mult mai buna si indreapta bine.eu zic ca e buna. dar te-as sfatui sa nu iti cumperi placi groase ca te vor cam trage de par si nu indreapta prea bine recomandabil sunt placile subtiri. happy

| Biank_8453 a răspuns:

Sunt bune, dar si placile Remington sunt foarte bune!

| KDily a răspuns:

Ia-ti ellite.de asta am si eu! intinde foarteee bine...si poti regla temperaturawinking. fundita?big grin

| omy_9418 a răspuns:

A doua placa adica bellissima style e mlt mai buna o am. succes, fundita?

| Vampiregirl_7516 explică:

Da stiu ca nu e bine sa folosesti placa in exces
si eu am de fapt par drep doar ca varfurila sunt un pic ondulate
si nu vreau so foloses mai mult de 3-2 ori pe luna dar totusi vreau ceva bun poate ca i-au de la Remington...
si mersi de rasp kisslove struck

| Vampiregirl_7516 explică:

Atunci cu siguranta i-au de la Remington nina are un par fabulos:***

| TigancaTha a răspuns:

Eu am placa de la Remington am luat acum vreo luna din moll si sunt multuita de ea!:*
A costat 2 milioane.hee hee
Dar, sa nu abuzezi de placa
adica sa nu fi toata ziua cu ea in cap cel mult de trei ori in 7 zile;")winking