| lovecats123 a întrebat:

As vrea sa dau jos cam 5kg intr-o luna jumate. Ce dieta este eficienta? Ce pot face pentru a-mi scade pofta de mancare? Apa ajuta la slabit?

8 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Apa ajuta mult dar trebuie sa fie de izvor si sa te urci pe munte dupa ea de 3 ori / zi ca sa fie proaspata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,

Ideea este in felul urmator scazi in deficit caloric, te abtii efectiv de la sucuri, fainoase, lactate si carne. Carne, de ce spun carne? poti manca peste, pentru ca daca faci sport si mananci carne, eu cel putin mancam multa carne si ma odihneam faceam sport eram mai slaba dar nu intelegeam de ce nu slabesc pentru ca daca stai si mananci carne sau dormi dupa se digera usor de obicei dar se depune sub forma de muschi iar pentru o fata sa ai masa musculara definita este horror.
Eu beau 7 sticle de apa rece de 0, 5 l. Dimineata ma odihnesc seara fac sport dar nu sport ci cardio merg la sala noaptea, seara 2 orea de la 10 la 00big grin
Asa m-am obisnuit dar sunt energica de fel si nebuna asta consuma foarte multe caloriilaughing
Eu am constitutia mai robusta dar nu sunt grasa ideea este ca nu am cum sa fiu skinnylaughing)
Mergi pe afara si plimba-te (arzi calorii si daca te-ai plimba pe caldura ar fi demential intr-un cuvant: Super bine!big grin), mergi la solar asta in cazul in care ai 15-16 ani poti merge iti ard razele UV grasimile din tesutul adipos, cardio sa dansezi sa te misti sa alergi etc., masajul iar este super fain si da slabesti. Toate vreti sa slabiti cu dieta sau pastile si sportul? tu realizezi ca daca vei tine dieta non stop slabesti dar vei arata naspa din cauza ca nu faci sport, nu?straight face
Eu mananc de 3 ori pe zi sau 4 si nu mananc prostiihappy
Oua, peste, spanac, legume, fructebig grin that's itbig grin si ciocolata cand nu ma pot abtine dupa care beau foarte multa apahappy nu te vei ingrasa, asa slabestihappy
Daca esti in crestere pana pe la 16 ani nu poti face nimic ca toate aveam celulita si vergeturi si eram umflatele, organismul se schimba daca ai grija de elhappy

| kiri11 a răspuns:

Poti incerca green cofee, eu l-am incercat si in aproape 3 luni am dat jos peste 16 kg. dp adresa asta l-am luat http://slabi.jurnalzilnic.com/......edical/kr/ consultantul iti va da si sfaturi :), dar sportul este foarte important in perioada de administrare.

| NH4OH a răspuns:

Este chiar ușor : multă apă, sport ( alergat, exerciții pentru tonifiere acasă, nu îți trebuie sală ) și foarte important, să mănânci des și puțin ( să te gândești înainte să bagi cartofi prăjiți și alte drăcii nesănătoase în gură ), relaxează-te făcându-ți salate ( de legume, fructe ), caută pe net rețete simple, delicioase și sănătoase. Este vară, ai tot timpul să te ocupi de alimentație și să fii mai atentă. happy Eu făcând astea am obserat schimbări într-o lună.

| TeckTonik997 a răspuns:

Lasa dietele stupide si apucate de sport. Daca tot tii pe diete si faci foamea o sa pierzi masa musculara, deci scade metabolismu' si ramai o leguma grasa. Fa ceva sport solicitant si mananca carne slaba, lactate, oua si legume. Nu mai manca paine, fainoase, paste, dulciuri, sucuri, alcool etc

| 44TheSinner44 a răspuns:

Eu, acum vreun an, am slabit 10 KG in cam 2 luni. Am mancat foarte putin(dar mancam orice fel de mancare) si am facut sport o gramada. Am facut doar abdomene si am sarit coarda. Succes! happy

| catalinus13 a răspuns:

Apa ajuta mult la slabit daca vrei sa dai jos kg pe care ai daca faci sport inainte de a te apuca ia o gura mare de apa rece si grasimile ti se vor arde mul mai repede si pe zi incearca sa bei cel putini 2l de apa sau mai mult si ocoleste painea si big grin mult sport ok >?
BAFTA!

| Pisicuta28xd a răspuns:

Heyyy,in niciun caz sa nu te infometezi! Daca chiar vrei sa tii dieta, cauta un articol potrivi! happy. Daca iti plac dulciurile, abtine-te, manaca doar o data pe saptamana dulciuri! Si desigur fa mult sport! SUCCES!big grin

Întrebări similare