Salut! Te poti ''angaja'' la Oriflame daca ai peste 18 ani(stiam eu). Stiam ca te inscrie cineva si astfel, intri in reteaua respectivului.
Trebuie sa faci comenzi din fiecare catalog. Discounturile sunt:
0-69 lei=0% discount
70-299 lei=23 % discount din valoarea comenzii(adica banii respectivi iti raman tie)
300-599 lei=30% discount
peste 600 lei=40% discount
Comanda o faci online.Stiu ca pachetul vine cu o masina care distribuie coletele, dar nu-l aduce acasa.
In afara de comanda pe factura vei mai avea taxa de manipulare(stiam ca e 8 lei) si platesti si cataloagele.1 catalog-3 lei, 5=10 lei si 20 cataloage=... nu mai stiu.
La un moment dat,cel care te-a inscris te va pisalogi la cap sa mai inscrii si tu alte persoane ca sa avanseze el(sa ia discounturi mai mari sau alte beneficii) si apoi si tu.Dar e greu sa aduci oameni noi care sa faca multe comenzi mari.
Ai cui sa vinzi produsele? Daca prin aproprierea persoanelor care vrei sa cumpere produse mai este un reprezentant Oriflame sau Avon,atunci nu cred ca vei face mare branza.
Sincer,cel mai bine, du-te la cineva care este reprezentant si fii, pe moment,''ajutor''. Adica faci comanda, dar nu o dai tu, ci reprezentantul si acesta iti da discountul tie.
Eu am fost reprezentant si ajunsesem unicul meu cumparator.Acum sunt ''ajutor'' si-mi merge mult mai bine.Fac comenzi mai mari si-mi da discount chiar mai mult decat merit.In schimb eu ofer accesul la cumparatori la care reprezentantul nu are acces si, deci, comenzi mai mari=discount mai mare pentru reprezentant.
Este foarte simplu. Click aici http://ro.oriflame.com/......consultant Poti pune comenzi, poti vinde produse, doar ca trebuie sa platesti coletul atunci cand ajunge la tine. Strangi banii de la cei care iti comanda si cand ajunge coletul, il platesti.
Mai departe, daca vrei sa primesti o perioada de 3 saptamani timp pentru plata facturilor, atunci trebuie sa semnezi un contract cu Oriflame, iar acesta se poate semna doar cu acordul unui parinte.
Iti faci contractul pe numele mamei, tatalui sau a unei persoane care are peste 18 ani, altfel nu se poate. Funda?
Te poti inscrie daca ai minim 16 ani. Daca nu ai implinit 18 ani iti trebuie acordul unuia din parinti.Cum te inscrii la Oriflame? Nimic mai simplu. Trebuie doar sa completezi formularul de inscriere de pe site-ul acesta http://inscriereorif.ro/formular%20inscriere%20oriflame.html este gratuit
any_3631 întreabă:
Stan_David_1998 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: