Salut. daca vrei a vinzi produse bune si sa mai castigi si bani eu iti recomanda sa lucrezi cu compania tianDe. produsele sunt foarte bune iar comisionul este de 35% din vanzari. nu ai comenzi minime, etc. daca vrei detalii le gasesti pe : http://tianderomania.ucoz.com
Te rog sa adaugi aceasta id de mess in lista ta si iti voi explica tot ce trebuie sa stii despre avon....Id-ul este -mary_papusika23.
Astept sa ma contactezii, eu sunt coordonator si am toate raspunsurile la intrebariile tale.
O sa iti raspund totusi mai pe scurt la intrebarile tale, in ordinea in care le-ai pus:
1-Primul pas este sa te inscrii, completezi o fisa de inscriere pe care ti-o voi da eu, atasezi o copie de buletin, si in maxim doua zile ai propiul tau numar de reprezentant (cel care te va ajuta sa te loghezi pe site-ul Avon)
2-Comanda o dai pe site-ul Avon, avand in vedere ce optiune alegi pentru livrare (la sediul din Lahovari din Bucuresti, La domiciliul tau, La oficiul postal unde locuiesti tu)
3-In momentul in care ai ridicat coletul cu produse...acolo vei gasi:
-produsele si brosurile comandate de tine
-factura in care ai totalul la produsele tale, si care iti arata cat ai de plata.
-factura o poti achita la bancile:BCR, GARANTI.s.a.m.d
4-Benefiicile tale sunt:
Discountul facturi-adica
la comanda de 120-289lei-ai discount 15%
la comanda de 290-419lei-ai discount de 20%
la comanda de 420-749lei-ai discount de 25%
la comanda de peste 750lei ai discount de 30%
Pt ca esti reprezentant nou, beneficiezi de programul Avon Junior adica-
la prima campanie comanda produse de 140, 0lei si primesti gratuit un set de ingrijire de la Planet Spa (lotiune de corp, masca de par, crema cu minerale pentru picioare)
la a doua campanie comanda produse de 180, 0lei si primesti gratuit apa de parfum Rare Pearls
la a treia campanie comanda produse de 230, 0lei si primesti gratuit ceasul Lady in Red.
Pe langa toate astea vei avea si de la mine un cadou in valoare de 50, 0lei daca te vei inscrie in echipa mea.
Astept un semn de la tine.
DaciaRomania întreabă: