Eu mereu mi-am dorit parul ondulat, dar fiecare cu preferintele sale.sa stii ca eu sunt tunsa in scari si imi sta chiar bine, dar eu am si parul foarte lung.parul meu este perfect drept si ma enerveaza, ca daca vreau sa imi fac o coada impletita de ex, e greu sa scot fire de par drepte din ea, vine urat, dar daca ai parul ondulat, merge(bm, tu ai parul scurt). eu ma spal cu un sampon natural(sapun vegetal, e tratament, caci mi-au aparut niste iritatii la spate, la ceafa, insa il poti folosi si fara recomandarile doctorului)
Problema asta o am si eu daca te tunzi in trepte o sa iti stea si mai cret si nu cred ca o sa-ti placa(fiecare cu gusturile lui). acum am parul tuns drept de fapt aproximativ drept si imi sta ondulat doar la varfuri daca te tunzi in trepte o sa trebuiasca sa iti intinzi parul foarte des si nu cred ca itib doresti sa iti arzi parul pentru ca freza asta necesita aranjare. sampoane mmm a aparut acum de la elseve repair ii in tub rosu.acum depinde si de sampoane si care iti sunt bune mie de obicei toate imi fac matreata, numai asta nu.si daca folosesti placa iti recomand o solutie pentru placa pentru a nu-ti are parul este de la wella e un pic mai scumpa, dar e foarte buna sau de la kallos un ulei il gasesti cam peste tot real, metro,... sper ca te-am ajutat
kalakkas întreabă: