| Saswk3anime a întrebat:

As vrea sa imi creez o coafura noua care sa semene cu ceea a lui Sasuke din seria Naruto-Naruto shippuuden big grin, sunt un fan infocat anime, am tot vazut pe youtube chesti cum sa iti faci freza, diferite zdanganele, adica placa de par, piepten, uscator de par etc, dar nu am inteles cum sa imi fac tepii aceia la spate, daca imi recomanda cineva un fixativ, ceara, gel de par sau alte cosmetice pentru par care sa stea fix, sa nu se plosteasca si sa se mototoleasca va rog.

5 răspunsuri:
| Bogbogdan98 a răspuns:

Du-te la un frizer si arata poza si spui''faceti-mi dupa modelul acesta''

| RazaDeLumina a răspuns:

Fixatve sunt multe dar cele mai bune sunt alea de la Keune, dar mai bine de duci la frizer ii arati cum vrei si dupa aia sti cum se facehappy

| TelovescX a răspuns:

Si eu sunt un fan naruto chipunden animekege iar eu zic sa intri pe siteul lor si sa le scrii acolo... funda?

| Dangel a răspuns:

Si eu sunt fan AnimeKage plus ca pentru mine cel putin nu exista NICI UN serial mai bun ca Naruto & Naruto Shippuden.Nici Dexter, Breaking Bad, Walking Dead, Games of Thrones s.a. Uite cum sa faci.O sa fie cam stupid.Te ducila un coafor unde se duc toate muierile(ca sa nu le spun mai urat)pentru ca stii prea bine cat de pretentioase sunt femeile in general, si ca sa fie multumite frizerii trebuie sa aiba cele mai bune fixative si chestii din astea.Iti rogi parintii sa te duca cu masina la acel coafor, intri cu ei, iar daca ''ceilalti'' sunt problema(du-te sa-i f**** in g**a) sau pur si simplu intri iar ei o sa creada ca ai fost cu mama ta sa isi faca frizura.

| Dangel a răspuns:

Sper ca te-am ajutat.