Am găsit o "placă", de la firma "Philips", şi costă - 80, 00 RON, îţi las linkul, ca să te uiţi:P şi tu,
http://www.compari.ro/placa-de-intins-parul-c4209/philips/hp8330-p38635804/
P. S - apropos;) după orice spălare, să îţi clăteşti părul, cu oricare balsam("netezeste" firele de păr!):P
Baftă.:)
Buna astazi mi-am cumparat o placa de intins parul de la remington cu 70 lei desigur este la promotie pentru ca fara promotie este 189 lei este ceramic si sunt foarte multumita de ea mi-am intins parul si imi super bine decat cret! Va mersi la toti pentru sfaturi
Si eu am placa si am dat un milion! Ca sa fie buna trebuie sa fie mai micuta si ceramica gri! Mai pune 2-3 sute si i-ati una mai buna! O sa merite!
La parul tau nu cred ca functzioneaza mai bine mai fa rost de bani si iti ei una mai scumpa main buna
:*
Este foaret buna placa rowenta este mai scumpa dar ai si de ondulat si de pieptanat are multe lucruri
Nu til fa cu placa ca. ti stici tot parul eu l.am facut jumatate de an.si acum regret cand ma gandesc ce par sanatos aveam in vara.
Eu mi-am luat prima mea placa ( de unica folosinta si ardea foarte tare parul) la pretul de 60 de lei dar nu imi intindea de loc parul (am parul des si greu de coafat). atunci am mers la altez si mi-am luat placa remington pentru par des si greu de coafat la pretul de 170 de lei :p. si sunt multumita de ea
Georgian1992 întreabă: