| irrischan a întrebat:

As vrea sa imi fac capetele parului (varfurile) roz, dar nu stiu cu ce sa le fac. Nu vreau sa ma fac cu vopsea, deoarece nu vreau sa fie neaparat permanente si nici nu gasesc vopsele, iar mama nu ma lasa sa imi fac la coafor. Pana acum am incercat cu creta, hartie creponata si rimel de par (care nu il mai gasesc in magazine). Ce as mai putea incerca? big grin Dau funda love struck

5 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna!
Mergi la farmacie si cere VIOLET DE GENTIANA. Dupa cateva spalari se duce.
Uite aici cate ceva:
http://blogmov.wordpress.com/2011/01/17/par-mov/
Ai nevoie de staniol si de o pensula grosuta. Inainte sa aplici pui o bucata de staniol pe fiecare suvita pe care vrei sa o dai cu acea substanta.Dai cu pensula si lasi cateva minute dupa care clatesti. Ai grija ca e posibil sa pateze, deci poarta o bluza nu tocmai buna!

| LauraEU a răspuns:

Cumpara-ti spray de colorat parul, dupa 1 spalare se duce dar daca iti cumperi de mai multe culori poti sa te faci in fiecare saptamana in alta culoare si asa toata lumea va fi impresionata happy

| CoOoco a răspuns:

La farmacie gasesti ceva de genul : violet de gentiana, sau o solutie de "casstelani" sau ceva de genul. Este medicament, se poate pune in par fara risc. Pui pe vata si iti faci suvite. Nu speli, caci la prima sau a2a spalare se duce.
Sau daca nu, incearca cu creioane de ceara, dar nu cred ca alea sunt bune, nu am incercat! :* Succes! :*

| irrischan explică (pentru CoOoco):

Multumesc! Am sa incerc :*

| AndreeaMad23 a răspuns:

Te duci la farmacie si ceri Tinctura Castelani costa 3, 50 lei. Intr-un castron pui putina apa apoi bagi solutie acolo si iti bagi varfurile. Stai in jur de 3-4 min iar dupa clatesti cu apa. Sper ca ti-am fost de folos.