Dacă mergi la coafor indicat e să-ți iei și puțin din lungime. Astfel firele se regenerează și cresc mai frumos. Nu e neapărat să-ți iei nu-știu-cât din păr, poți lua și 1-2 cm atâta timp cât părul tău va fi mai sănătos.
La partea cu filatul, e ceva făcut la oha. Probabil știi că-ți ia o bucată de păr și bagă o foarfecă (virgulă) cu zimți care să-ți subțieze șuvița respectivă. Dacă folosește metoda asta nu se ia din lungime deloc. În schimb dacă merge pe ideea cu filatul cu o foarfecă normală, o să-ți bage foarfeca în partea unde șuvița e mai groasă și o să taie, subțiind-o dar o să și nimerească să taie din lungime. Depinde de metoda coafezei.
Oricum tu trebuie să ai încredere în aspectul tău și tărie de caracter, și o să te simți frumoasă oricum.
Si eu am fff mult volum si mi-l filez o data la 2 luni...nu iti ia din lungime deloc...mai ales daca il fileaza mai mult la radacina.
Si eu mi l`am filat de la radacina la fel ca tine am foarte mult volum insa nu i`a decat foarte putin depinde de cine ti`l fileaza...
Daca vrei sa iti filezi parul, DA vei scapa de volum, dar nu in cazul in care il ai si cret. Daca u spui sa nu iti ia din lungime nu iti va lua.
Daca ai parul lung tunde-te in "V" (la spate)
Si eu am parul ft cret.si ft des. daca il filez de la radacina.o sa fie mai usor..adica mai putin si sa nu se mai umfle?