| Pinkyx a întrebat:

As vrea sa imi pun unghii de gel doar ca eu am unghiile mici[le rod :-s]. Oare se pot pune gel pe ele,?

Răspuns Câştigător
| Madalina1455684 a răspuns:

Dahappy.
Dar e greu...
Dar daca chiar iti doresti cu adevarat unghii cu gel atunci nu le mai roadehappy!

5 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Eeeeeeeeeee, pai de ce le rozi, cred ca ai ceva lipsa de vitamine, daca le rozi intr-una, am o prietena care pune unghii, si e foarte greu daca sunt roase, se pot pune dar mai greu. Eu una zic sa treci peste obiceiul acesta cu rosul unghiilor...

| daniella9805 a răspuns:

Si.a pus o colega si si ea avea unghiile mici si arata foarte bine deci.da poti sa aplici gel pe ele:*
te pup:X::X

| Claudiu2011 a răspuns:

Sincer si eu rod unghiile mai ales cand sunt stresat sau de nervi.sau cand ma uit la meciuri.eu am incercat de 8 ani sa scap de asta si nu reusesc.nu te demoralizez dar e f greu treaba asta.eu incerc sa uit sa fac altceva si nu reusesc laughing) desi e f grava "boala" asta adica nu e o boala poate neaparat dar nu reusesc sa ma dezvatlaughing clar nu am vointa poate dar mi se pare f greu.

| Flory_2183 a răspuns:

Da se poate si pe unghi mici si dupa aia o sa iti creasca ele daca mergi periodic sa le aranjezi, daca nu vrei false pana iti creschappy

| Antonia_3876 a răspuns:

Si eu le rod...rolling on the floor um, da poti pune gel pe ele...^_^