| GabrielMARIUS a întrebat:

As vrea sa imi trag un look de invidiat, mai la moda, un stil 2012. sfaturi

9 răspunsuri:
| CristinaElena96 a răspuns:

Parerea mea este sa nu copiezi in totalitate pe cineva ci doar sa te inspiri putin.Trebuie sa fii original si chiar sa adopti propriul tau stil daca ai tupeu.De inspirat ai putea sa te inspiri de la baietii cu stil gen Smiley si Connect-R, parerea mea si imbunatateste dupa gusturile tale, nici decum nu copia in totalitatea.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Almássy a răspuns:

Http://www.codrosu.ro/......2012-2013/
te va ajuta foarte mult :) Happy new year!

| AmanoYuno a răspuns:

Fa ceva nebunesc.dar mai bine incerci sa fie pe 2013

| xFakeSmilex a răspuns:

Pai, ia cate ceva de la vedetele de afara si va iesi ceva perfect. Sau te poti duce la un salon profesionist si iti vor face ei o tunsoare perfecta iar hainele...nu stiu. Te duci la un mall si te inspiri de la tinutele de pe manechine.

| anonimus99uu999 a răspuns:

Connect-r

| AndyCMA a răspuns:

Frate nu de obicei hainele cont, conteaza foarte mult culorile.
Daca esti inchis la ten imbracate in clori vi iar alb in culori inchise.
Blugi:cv simplu si frumos.du-te prin H&M are multe perechi de blugi misto.
Bluza/tricou:nu-ti lua bluzr cu gagici pe ele sa atraga atentie. ia-ti cv simplu H&M/Bershka/Newyorker sunt mii de magazine. Iati un prieten care se imbraca bine si intreaba-l el ce zice(Sati plc si tie cum se imbraca el)
Intr-un mall sau daca bugetul mic in piata undeva dar conteaza materialul

| shinelikeastar a răspuns:

Daca nu ai un stil, adopta unul. De exemplu eu cautam sa ma imbrac la fel cum se imbraca Ronaldo, stilul ala. Cauta si tu dupa cine sa te iei, iti este mai usor asa. Bafta!

| andra13maria99 a răspuns:

Nu trebuie sa copiezi pe cineva.Trebuie sa fi tu insuti... Daca vrei poti sa combini mai multe look-uri... sper ca te-am ajutat.