| stefanyparis a întrebat:

As vrea sa ma bronzez uniform cu ajutorul unui autobronzant dar nu as mai vrea sa am bronzez apoi de la soare.cu pete de exemplu adica, mai mult pe spate etc.
ce sa fac? ce produs sa folosesc? SPF? ce inseamna asta?
funda **

2 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

Ca sa nu ai pete de la autobronzant intai te exfoliezi bine. apoi te dai cu o lotiune pentru corp sau unt de corp, sa fie f hidratant. astepti sa intre relativ in piele si abia apoi te dai cu autobronzant pe care il intinzi cu miscari circulare peste tot. eu incep de jos, cate un picior pe randlaughing. astepti macar 5 min dezbracata sa nu patezi hainele. si e de indicat sa te dai de exemplu seara cand te culci si stii ca nu o sa te mai atingi de apa cateva ore bune.
ca sa nu te bronzezi la soare, te dai cu crema cu spf mare, in jur de 50. funda?>

| nadianadia a răspuns:

Piz buin color dial. cel mai lipicios produs folosit vreodata. dezbracata in picioare nu s-a uscat. juma de h intr-un maieu foarte larg nu s-a uscat. vreo doua h intinsa pe un prosop nu s-a uscat. mi s-a lipit si maieul. il dezlipeam ca pe scoci. dimineata aveam fata neagra gatul alb, burta si fundul alb, picioarele negre, marginea mainii si laba piciorului morcov. pe corp nu e asa portocaliu dar marginile groaznice. am respectat toate regulile. exfoliere crunta, hidratare in zonele cu pr. am folosit multe autobronzante, am facut si bronzare organica. nu e ce trebuie. se vede ca e ceva fals. nu e deloc un produs minune. nu l-as recomanda si nu l-as mai cumpara.