| katherine09 a întrebat:

As vrea sa ma fac blonda numai ca am probleme cu caderea parului si nu as vrea sa imi ard parul cu vopsea. Am auzit de decolorant, este la fel ca vopseaua sau nu? Imi poate afecta parul?

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Decolorantul este mult mai daunator decat vopseaua. Daca ai o nuanta destul de deschisa naturala poti deveni blonda doar cu vopsea.In schimb daca esti bruneta singura solutie este decolorarea.Te sfatuiesc sa incerci la salon. Poate fi mai scump dar acasa sunt multe sanse de nereusita:te poti decolora neunifor, ti se poate arde parul si apoi va avea un aspect de matura mai ales ca ai zis ca ai probleme cu parul. Poti incerca acasa o vopsea care sa contina si pudra decoloranta in ea insa trebuie sa ai grija sa fie aplicata bine. Sper ca te-am ajutat.:*

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te face blonda.Stii ce se spune despre blonde.Ai sa intri si tu in randul lor.

| katherine09 explică:

Parul meu este saten. Nu este o problema faptul ca nu ar iesi blond cu vopsea, dar ma gandeam ca poate decolorantul nu ar face atat de mult rau parului ca si vopseaua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu:mai intai lasa-l cateva luni si cumpara produse pentru par ca sa se regenereze iar daca isi revine te poti vopsi.dar ce culoare ai la par? si app nu te mai lua dupa toti cei care spun ca blondele sunt proaste.nu este adevarat.sunt doar invidiosi pe fetele cu "parul de aur"