Pai depinde si de vremea de afara.
Daca e destul de cald, o sa imi iau un tricou cu umarul gol,o pereche de blugi(simpli,nu taiati asa din prima zi :)) ), o pereche de tenesi, niste accesori si cam atat.
Daca e mai frig, in loc de tricou, imi iau un maieu si peste un pulovaras subtire gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres dar o sa il tin deschis. :D
Un machiaj discret si frumos, parul putin aranjat, unghiile facute si esti perfecta..Si eu abia astept sa incep primul an de liceu :X(am atatea emotii :)) )
Aceeasi problema am avut-o si eu dar pana la urma m-am imbracat cum ma simteam eu mai bine si cum imi statea mai frumos, eu cred ca trebuie sa faci acelasi lucru si tu.Acolo o sa vezi multi baieti care se uita la tine nu la cum esti imbracata de obicei asa se intampla
Stii toatee fetelee au problema astaa))Ideea ta estee buna, adica trebuie sa imbraci ceva care te reprezinta si ceva in care te simti tu bine:*Eu incep liceul anul asta si m.am gandit la nistee blugi cu tur mai eleganti albi cu balerini negri si un maieu alb:*acum depinde de stilul fiecaruia ti.am zis:*sperr ca te.am ajutatfundita?