...m-am indreptat si eu cu o placa Remington(nu stiu mai exact de care) si nu prea imi ramane parul drept a doua zi). Daca iti permiti sa iti mai iei o a doua placa, iti recomand Babyliss Pro Ultracurl. Mie imi indreapta parul foarte usor(nu e nevoie sa insist pana se arde) si acesta ramane asa pana la urmatoarea spalare, sau daca nu perfect drept, isi pastreaza o forma super. Si stii cum se spune: Mai bine sa previi decat sa repari. Foloseste un ulei pentru indreptat, ca sa iti protejezi parul de deteriorare. Glossy de la Kallos este bun.
Cu peria rotunda si uscatorul, ca la salon. Insa e cam greu sa faci asta singura si nu se indreapta perfect. arata totusi foarte bine si metoda asta dauneaza parului mult mai putin. scuze ca te intreb, dar ce placa ai si cat de des iti tunzi varfurile de spui ca e asa ars?
...m-am indreptat si eu cu o placa Remington(nu stiu mai exact de care) si nu prea imi ramane parul drept a doua zi). Daca iti permiti sa iti mai iei o a doua placa, iti recomand Babyliss Pro Ultracurl. Mie imi indreapta parul foarte usor(nu e nevoie sa insist pana se arde) si acesta ramane asa pana la urmatoarea spalare, sau daca nu perfect drept, isi pastreaza o forma super. Si stii cum se spune: Mai bine sa previi decat sa repari. Foloseste un ulei pentru indreptat, ca sa iti protejezi parul de deteriorare. Glossy de la Kallos este bun.
Si eu de 3 zile nu ma mai fac \ eu il am ondulat si dupa ce fac baie il dau cu spuma, imi fac coada studenteasca si dimineatail despletesc:d pentru a fi drept [nu stiu cat de drept iese] incearca cu peria rotunda si "fionu" sau dupa ce faci baie il prinzi in coada de cal si pui la vreo 3 4 cm alt elastic pana ajungi jos:X
anonim_4396 întreabă: