| NikoIsDirectioner a întrebat:

As vrea sa ma lase si pe mine mama sa ma dau cu rimel! Nu inteleg de ce nu am voie. Toate fetele de varsta mea se dau. Dar nu vreau raspunsuri rautacioase! Cat costa un rimel si cum pot sa-mi conving mama? Cum sa o abordez, mai am o problema de abordare priviind sutienele, si da, am ce baga in el happy

3 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Ar fi trebuit sa precizezi ce varsta ai. Poate ca mama ta nu te lasa sa folosesti rimelul din cauza ca poti sa iti strici ochii. Sau poate ii este frica si se gandeste ca nu ai putea sa te dai si ca te poti imbolnavi. Intreab-o de ce nu te lasa sa te dai cu rimel. Ai putea totusi sa-i explici ca nu este un lucru grav si ca nu sunt chiar atat de periculoase, deoarece se aplica foarte usor. Trebuie doar sa stii ca un rimel nu tine mai mult de 4-6 luni si ca nu ai voie sa il imprumuti, deoarece poti face sau lua diverse boli sau infectii. Un rimel costa cam intre 10 lei si 50-60 de lei, dar sunt rimeluri care ajung si la 100-150 de lei. In niciun caz sa nu iti cumperi un rimel foarte ieftin. Cat despre sutiene, mama ta trebuie sa stie ca este absolut necesar sa incepi sa porti asa ceva atunci cand iti cresc sanii. Sper ca te-am ajutat!

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Strange bani si cumpara-ti unul. De ex cele de la Avon din gama Color Trend sunt destul de ieftine.
Dar daca totusi nu te lasa cu rimel ia-ti un clestisor pentru gene. Are cam acelasi efect ca al rimelului.
Iar in privinta sutienelor, la fel strange bani si ia-ti sau spune-i :
-Asa cum porti tu sutien, eu de ce nu sa nu port? Am ce baga in el si nu ma lasi! Sunt unele care n-au nimic si tot poarta!
Si poate o sa te lasa!
Bafta! love struck

| Kasia a răspuns:

Pai un rimel costa intre 10 si 60 -70 lei. poate chiar mai mult.depinde cat esti dispusa sa dai pe el.eu folosesc de la maybelline si sunt bune.costa in jur de 20-25 lei.in legatura cu mama ta incearca sa ai o discutie amicala si sa iti expui punctul de vedere. explica-i ca e normal atata timp cat majoritatea fetelor il folosesc. spune-i ca rimelul nu are ce rau sa iti faca mai ales daca este indepartat corect.de asemenea sutienele sunt bine venite pentru ca iti sustin sanii.bineinteles nu este nevoie sa le porti in casa ci doar afara. apropo cati ani ai tu?