Nu prea le ai cu astea dar totuşi vrei... trebuie să te tundă cum îţi place ţie nu cum ne place nouă... o freză emo , vai de capul tău
In fata breton intr-o parte, sa inceapa de sus mai scurt si in fata mai lund(POTI SI MIMA)
Ii zici sa iti lase parul pe ochi... si ori cum daca e o frizera buna stie ea ce a faca
Nu iti recomand tepi arata aiurea la o fata.Mai bine alege o frizura mai simpla, multa lume apreciaza simplitatea. Daca nu sti cum sa-i zici frizeritei ai putea sa ii desenezi.Stiu ca suna ciudat dar am incercat si sincer a mers de minune. Daca nu te pricepi la desen cauta o imagine pe google si imprimo. apoi arata-i-o frizeritei
DACA ai parul lung, zii sa te tunda la spate scurt ca sa-ti poti face tepi, si in fata sa-ti lase parul lung. Nu-i lua in seama pe astia de mai jos...u
E plin de tunsori emo pe Google, Photobucket, DeviantART etc. Eu doar îmi aleg o poză, o pun pe telefon şi i-o arăt coafezei pentru că sunt varză la explicat
Sunt baiat.ia-ti de la spate...si in fata nu iei deloc.asa il am yeu (cauta-ma la idul asta:Ionutzrapp3ru7)
Shukacu întreabă: