| Maraloi_Roxana_2000 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar colorant de par nuanta albastru de metil,dar am auzit ca pateaza hainele, dar cand? Cand parul este uscat?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma faceam cu castelani ( iesea roz ) cand puneam mai multa solutie ( o diluam in juma de litru de apa si stateam cu parul in ea )sau stateam mai mult ca sa iasa mai intens solutia se colora pe haine si hainele prindeau reflexe, daca transpiri aia esti, daca ai mainile ude si le treci prin par se prinde culoarea pe maini si tot asa. E cam dificila toata povestea asta, poate gasesti la kallos vopsea albastra.

| Anna121 a răspuns:

Pateaza daca nu te clatesti bine si nu-ti usuci bine parul. Ai grija si cand iesi in oras, sa nu te prinda ploaia.

| KwonJiyongParkJimin a răspuns:

Imbraca-te un tricou ponosit in primul rand. Albastrul de metil se aplica pe parul uscat. Iei o pensula si aplici pe par. Dupa ce ai aplicat colorantul, il lasi cateva minute sa intre in par, apoi te clatesti. In prima seara, pune ceva pe perna. E posibil sa se ia. A doua zi fa iar baie si cam asta ar fi.

| Anonimsilver a răspuns:

Albastru de metil nu e colorant de par si e o substanta care se pune in piscine pentru a colora apa si foloseste cand esti racit. Daca ai parul blond nu iti recomand sa te faci cu albastru de metil pentru ca vei avea parul verde si da pateaza hainele si pielea dar de pe piele se ia, de pe haine nu se mai ia, se ia indiferent daca parul tau este uscat sau ud. Sper ca te-am ajutat big grin

| iloveanymusic a răspuns:

Nu... doar atunci cand este ud... trebuie insa sa ai grija cand te usuci... plus cand transpiri sau te uzi accidental pe par te patezi...