| questimania a întrebat:

As vrea sa-mi fac genul acela de breton care este la moda, drept, pana la sprancene, dar nu sunt sigura ca mi-ar sta bine deoarece port ochelari.
Am fata oval-rotunda, parul drept. Ochelarii sunt cu rama partata iar partea laterala este lata, un tip de ochelari destul de cunoscut.
Eu sunt 75% convinsa ca nu mi-ar sta bine din cauza ochelarilor, dar m-am gandit sa va intreb totusi si pe voi...

6 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Nu are rost si stii de ce? bretonul acela va scoate si mai mult in evidenta ochelarii si sigur nu vrei asta.

| princess a răspuns:

Din punct de vedere profesional daca ai fata rotunda nu este cel mai indicat sa iti faci breton, ai putea sa t-l faci asa putin intr. o parte dar drept nu stiu daca ti-ar sta bine. ochelarii nu cred ca sunt o problema, din ce spui tu vad ca ai un complex :p ceea ce conteaza este forma fetei si alte aspecte nu daca persoana respectiva poarta sau nu okelarii.succes

| Emena a răspuns:

Daca mi-ai da o poza, ti-as spune

| Anonime a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine...Mai ales daca mi-ai arata si o poza cu tine... da-mi id-ul tau si te bag eu in lista.Si eu am parul drept si fata ovala. Pwp.

| CreepyFace a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine pentru ca si eu am bretonul mai lung de sprancene si am ochelari si imi sta bine da depinde de tine cat de hotarata esti

| questimania explică:

Nu am un comlex, doar ca m-am gandit ca bretonul ar scoate in evidenta ochelarii, cum a spus si "Nimic"(apropo, fain username laughing )... si am zis ca am fata oval-rotunda, nu rotunda... ce e drept, e mai degraba ovala happy